Hlavní obsah

Kvitová může v Indian Wells opět hrát se Záhlavovou-Strýcovou

Indian Wells

Tenistka Petra Kvitová může stejně jako před rokem na turnaji v Indian Wells začínat s Barborou Záhlavovou-Strýcovou. Loni wimbledonská vítězka Kvitová své krajance v 2. kole podlehla po boji ve třech setech a ani letos nebude mít jednoduchou práci, jelikož bude hrát po měsíční pauze.

Foto: Petr Sznapka, ČTK

Petra Kvitová.

Článek

Kvitová je v Indian Wells třetí nasazenou a v prvním kole má volno. Ve druhém nastoupí proti Záhlavové-Strýcové nebo Japonce Ajumi Moritaové.

Po fedcupové výhře v Německu začátkem února Kvitová nehrála. Nejdříve doléčila zánět achilovky, pak ji trápilo koleno a brala antibiotika. "Asi ještě nebudu na sto procent, jak se říká, nebudu v plné palbě, ale s tím se musím poprat," řekla vítězka Turnaje mistryň před cestou z Prostějova do USA na svém profilu na Facebooku.

V Indian Wells se v hlavní soutěži představí minimálně sedm českých tenistek. Vedle Kvitové jsou ještě nasazené třiadvacítka Lucie Šafářová a osmadvacítka Petra Cetkovská a v 1. kole jsou Lucie Hradecká, Iveta Benešová a Klára Zakopalová. Z kvalifikace se snaží postoupit Andrea Hlaváčková a Karolína Plíšková.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori