Hlavní obsah

Agassiho v Madridu rozptylují modelky na kurtu

Nápad pořadatelů tenisového turnaje série Masters v Madridu angažovat do role sběračů míčů sličné modelky se příliš nelíbí Andre Agassimu. Americký tenista po úspěšném vstupu do turnaje přiznal, že děvy v krátkých sukních a přiléhavých tílkách jej při hře rozptylovaly.

Článek

"Potřebuji čas, abych to vstřebal. Myslím, že pro náš sport je důležité pochopit jeho podstatu. Nejsem si jistý, jestli je tohle její součástí," vysvětlil čtyřiatřicetiletý Agassi. "Bylo těžké se koncentrovat na míček. Ale myslím, že mám výhodu, protože jsem zvyklý hrát se svou ženou," svěřil se manžel bývalé slavné tenistky Steffi Grafové.

Modelky se každý den objevují v jednom zápase, který je přenášen televizními stanicemi. I když zatím žádnou velkou chybu neudělaly, někdy je patrné, že mají problémy rychle se sehnout pro míček. "Sukně vypadají, že je v nich těžké běhat. Možná by měly být kratší," poznamenal Američan.

Modelky v úloze sběračů míčů se líbí tenisovým příznivcům, ale v řadách španělských politiků i rodičů dětí, které přišly o šanci být se svými idoly na kurtu, vyvolaly negativní reakce. Podle levicového madridského politika Inese Sabanese je jejich zaměstnání sexistické a povrchní. Rodiče si zase myslí, že se pořadatelé zachovali bezcitně.

Reklama

Související témata: