Hlavní obsah

Tenisová svatba nebude, Clijstersová s Hewittem se rozešli

PRAHA

Tenisová romance Kim Clijstersové s Lleytonem Hewittem skončila. Čtyři měsíce před svatbou se pár rozešel. Důvody rozchodu nehodlají rozvádět. Clijstersová na své internetové stránce pouze suše konstatuje: "Dohodli jsme se vztah ukončit ze soukromých důvodů. Svatba bude zrušena."

Článek

Belgická tenistka a její australský protějšek se zasnoubili loni v prosinci během romantické večeře na lodi v Sydney a v únoru si chtěli říci své "ano". Tyhle plánu jsou již minulostí.

Nepitvejte náš rozchod a jeho důvody, požádala své fanoušky i média Clijstersová. "Oba se distancujeme od jízlivých pomluv, které v této situaci nevyhnutelně přijdou," dodala na svých stránkách Clijstersová.

Vydrželi spolu téměř pět let

Pár někdejších světových jedniček se dal dohromady před necelými pěti lety na Australian Open a sportovní svět se těšil, že po vzoru Američana Andre Agassiho a Němky Steffi Grafové se dočká dalšího prominentního tenisového svazku.

Ještě v dubnu přitom v jejím belgickém rodišti Bree uspořádali s Hewittem exhibici, která hned dostala název "Zápas lásky" a byla bleskurychle vyprodaná. Na svatbě se dohodli na podzim.

"V prosinci 2003 se Lleyton a Kim zasnoubili. O rok později bude mít tahle nádherná love story své logické vyústění v podobě svatby," dala Clijstersová na vědomí v polovině září na internetu. Vedle obřadu v Austrálii chtěl pár uspořádat oslavu pro blízké přátele na zámečku Saint-Paul v Belgii.

Reklama