Hlavní obsah

Radikální sestřih? Kráska Šarapovová napálila fanoušky

New York
Aktualizováno

Nepatrný šok zařídila svým fanouškům ruská tenisová krasavice Maria Šarapovová, když se na sociální síti Facebook předvedla se svým novým účesem. O den později však informaci dementovala s tím, že o zkrácených vlasech nikdy nemluvila.

Foto: Facebook

Maria Šarapovová s novým účesem

Článek
Fotogalerie

„Co myslíte? Mně se to líbí," napsala v úterý pod dvě fotografie, které uveřejnila a čekala na reakce svých fanoušků, kteří si ji oblíbili nejenom pro její tenisové umění, ale i pro dokonalé křivky. Druhá hráčka světového žebříčku zkrátila na fotografiích své blond vlasy skutečně radikálně a fanouškům se ukázala zepředu a z profilu.

Ve středu však celou informaci dementovala. Reagovala tak na množství novinových článků, které se objevily na internetu. "Když jsem vložila fotografie na internet, neměla jsem nejmenší představu o tom, jaký virvál to způsobí," napsala Ruska. "Moji drazí přátelé, moje vlasy jsou stále dlouhé a blond a stále tak pěkné. Jen jsme před několika dny natáčeli a já zkoušela všechny typy účesů," dodala.

Tenistka, která si několikrát vyzkoušela i modeling, se připravuje na svatbu. Ta by se měla uskutečnit v listopadu v Turecku po Turnaji mistryň. Vdávat se bude za slovinského basketbalistu Sašu Vujačiče.

Rodačka ze Sibiře vstoupila na dráhu profesionální hráčky tenisu v roce 2002, během své kariéry dokázala triumfovat mimo jiné na Wimbledonu, Australian Open a US Open.

Reklama