Hlavní obsah

Na tenisový challenger do Prahy přijede Dimitrov, možná i Robredo

Praha

Bulharský tenista Grigor Dimitrov, nedávný přemožitel Tomáše Berdycha z Miami, či daviscupoví reprezentanti Lukáš Rosol a Jan Hájek se zúčastní challengeru CNG Vitall Prague Open s dotací 100 000 dolarů. Na antuce pražské Štvanice se od 7. do 13.května objeví sedm hráčů z první stovky žebříčku ATP.

Foto: Ross Swanborough, ČTK/AP

Španělský tenista Tommy Robredo na Hopman Cupu

Článek

O přijetí divoké karty uvažuje bývalý pátý hráč světa Španěl Tommy Robredo, který se vrací po zranění. "Jeví o turnaj zájem, ale zatím si nabídku promýšlí. Chce začít absolutně fit," řekl ČTK ředitel turnaje Vladislav Šavrda.

Titul u Negrelliho viaduktu bude obhajovat Rosol a z českých hráčů se přímo do hlavní soutěže vešel už jen Hájek. Ze Slovenska přijede daviscupové duo Lukáš Lacko a Martin Kližan, mezi nasazenými se objeví také izraelská jednička Dudi Sela.

"S obsazením jsem spokojený. Poslední hráč přímo v hlavní soutěži je na 145. místě žebříčku, takže je pole relativně silné," konstatoval Šavrda. Turnaj se hraje zároveň s akcí v Madridu, a proto do Prahy nepřijede nikdo ze světové padesátky.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články