Hlavní obsah

OBRAZEM: Hantuchová se svlékla pro časopis. Nemám se za co stydět, říká tenistka

Bratislava

Tenisová kráska Daniela Hantuchová má pravdu, když skromně říká, že se podle svého úsudku nemá za co stydět. Jejího nádherného těla si všimli v ESPN, když plánovali fotografie do alba s názvem The Body Issue. Slovenská hráčka, která se chystá na olympijské hry v Londýně, se rozhodla na nabídku kývnout.

Foto: ESPN

Tenisová kráska Daniela Hantuchová se svlékla při focení pro ESPN.

Článek
Fotogalerie

„Jsem vždy otevřená novým příležitostem, tak jsem si řekla proč ne?" svěřila se svým fanouškům na osobních webových stránkách. „Chtěla jsem, aby to bylo na úrovni, a abych neukázala příliš mnoho. Se svým tělem jsem spokojena a myslím, že se nemám za co stydět," dodala třiatřicátá hráčka žebříčku.

Devětadvacetileté tenistce může nejedna žena závidět - podle svých slov může jíst, co hrdlo ráčí. „Jsem docela spokojená, protože můžu jíst skoro všechno a pořád nepřibírám," svěřila se pro Daily Mail. „Ale zase na druhou stranu hodně kalorií spálím, protože na kurtu skutečně dřu," hledá důvod své stále krásné postavy.

Pro Hantuchovou nebylo pózování pro ESPN první zkušeností se světem modelingu. Už v roce 2009 nafotila snímky pro vydání Sports Illustrated Swimsuit Edition společně s Ruskou Marií Kirilenkovou a Francouzskou Taťánou Golovinovou. Hantuchová navíc nafotila vlastní kalendář a výtěžek z prodeje putuje na charitu.

Reklama