Hlavní obsah

VIDEO: Berdych dostal novou šťávu. Parťák Štěpánek mu na kurt dovezl "malinovku“

Praha

Nálada v českém daviscupovém týmu je před duelem proti Španělsku výborná a tenisté se před vrcholem letošní sezóny náramně baví. Dokládá to i situace z úterního tréninku v pražské O2 areně. "Tomáši, vím, že jsi hlásil po Londýně, jak nemáš šťávu. Tak jsem ti nějakou dovezl!" linul se halou hlas Radka Štěpánka, který na letištním vozíku přivezl české jedničce populární "malinovku".

Tenista Radek Štěpánek veze svému kolegovi Tomáši Berdychovi na kurt šťávu.

 
Článek
Fotogalerie

Štěpánek během úterního tréninku namíchal do plastového barelu šťávu s vodou a na vozíku nápoj dovezl až na kurt, kde se připravoval Tomáš Berdych. „Musím se o něj trošku postarat," prohlásil Štěpánek na Facebooku českého daviscupového týmu. „Přečetl jsem si na netu, že Tomáš nemá šťávu, tak jsem mu ji dovezl na kurt, bylo to spontánní," dodal.

Česká jednička byla počinem svého parťáka zaskočena. „Překvapilo mě to, jen to ukazuje, jakou máme v týmu dobrou atmosféru," hlásil Berdych. „Až ti bude docházet, tak si dej!" pravil Štěpánek. Nezbývá nic jiného než doufat, že úspěšní čeští tenisté budou hýřit dobrou náladou i ve finále bitvy o „salátovou mísu" proti Španělsku.

V plné přípravě na finále Davis Cupu je i španělský výběr. Ten se zase pobavil na účet Ferrera a vyhlásil „film dne": "David Ferrer - Spartakus - Bůh arény." Na plakátu je pátý hráč světa vyobrazen jako slavný gladiátor a vůdce povstání otroků.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori