Hlavní obsah

VIDEO: Djokovič v Brazílii tancoval s polonahými krasavicemi. Zahrál si i fotbal s Romáriem

Rio de Janeiro

Tenisový král Novak Djokovič si v závěru roku odskočil na charitativní víkend do Brazílie, kde mimo jiné sehrál exhibiční duel s trojnásobným vítězem Roland Garros Gustavem Kuertenem. Zápas sice prohrál 6:7 a 5:7, to mu ale příliš nevadilo. Po utkání ho totiž přímo na kurtu vyzvaly k tanci brazilské krásky a světová jednička se nenechala dvakrát přemlouvat. Přítomným divákům předvedl oblíbenou sambu a na "parketě" si počínal náramně dobře.

Djokovič si v Riu de Janeiru zatancoval sambu.

 
Článek
Fotogalerie

Djokovič si zahrál v Brazílii charitativní fotbalový zápas.

Rodák z Bělehradu prožil vydařenou sezónu. Odstartoval ji vítězstvím na Australian Open a zakončil před týdnem triumfem na prestižním Turnaji mistrů. Do Brazílie proto přicestoval ve výtečné náladě, kterou mu nezkazila ani sobotní porážka s Kuertenem.

Celý víkend si pořádně užíval a své pozitivní dojmy si nenechával jen pro sebe. "Ahoj, lidi, přijel jsem do Ria a jediné, co mohu říci, je wow," vzkázal Djokovič svým příznivcům na facebooku.

Pětadvacetiletý Srb pak v neděli odložil raketu, obul kopačky a před ligovým zápasem mezi Fluminense a Cruzeirem (0:2) si na stadiónu Engenhao zahrál charitativní fotbalový duel po boku někdejších brazilských hvězd Bebeta, Romária či Zika. A na hřišti si nevedl vůbec špatně, z penalty skóroval, na jeden gól pak nahrál.

Reklama

Související témata: