Hlavní obsah

Capriatiová se brání nařčení, že pronásleduje bývalého přítele

Miami

Někdejší světová tenisová jednička Jennifer Capriatiová se brání nařčení svého bývalého partnera, že ho pronásleduje. Bývalý floridský golfista Ivan Brannan letos podal na policii deset stížností, v nichž Capriatiovou vylíčil jako stalkerku.

Foto: Elise Amendola, ČTK/AP

Někdejší světová tenisová jednička Jennifer Capriatiová.

Článek

Brannan si podle soudních spisů stěžoval, že mu trojnásobná grandslamová vítězka volala "stokrát" do práce, blokovala mu autem cestu a dokonce se pokoušela prorazit bránu jeho sídla.

Capriatiová, jež byla letos uvedena do tenisové Síně slávy, však tvrdí, že obětí je ona. "Je to velmi špatný člověk, mimořádně nečestný," citoval ji server gossipextra.com. "Jeden den jsem jeho přítelkyně, pak jsme zasnoubení a pak to vypadá, jako kdybych nikdy neexistovala. Trvalo mu osm měsíců našeho vztahu, než mi přiznal, že má dítě," dodala bývalá slavná americká tenistka.

"Nebyl důvod volat policii"

"Prostě jsem se s ním jen pokoušela mluvit, protože mi nezvedal telefon. Nebyl nejmenší důvod k tomu volat policii. Nechápu, že se musím o něčem takovém bavit. Lidé jako já jsou často cílem takových mužů," dodala šestatřicetiletá Capriatiová, jež debutovala na profesionálním okruhu WTA už ve třinácti letech.

Po Brannanových stížnostech nebyla zatčena a ani soudce jí neudělil zákaz kontaktu.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Kosťuková - Vondroušová 1 : 0 probíhá Živě
20240420T17 : 15:00+0200
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková vs. Vondroušová
Kosťuková
Vondroušová