Hlavní obsah

VIDEO: Nejdřív dřina, až potom zábava. Šarapovová si o prázdninách dává do těla na kurtu i v posilovně

Bradenton

Být světovou dvojkou a každoročně bojovat o nejvyšší mety není žádný med. Nová tenisová sezóna sice začne až za měsíc, ruská kráska Maria Šarapovová ale nehodlá nic podcenit. Že tráví prázdniny válením na pláži? Ani náhodou! Pětadvacetiletá Ruska denně tvrdě dře na kurtu i v posilovně, až potom přichází na řadu odreagování a jiná zábava.

Šarapovová trénuje na novou sezónu.Video: Facebook

 
Článek
Fotogalerie

Krátce po finále Turnaje mistryň na konci října zavítala Šarapovová na tenisovou exhibici do Prahy, kde si poradila jak s Petrou Kvitovou, tak i druhou českou hráčkou Lucií Šafářovou. Po krátkém odpočinku v Moskvě a na indonéském ostrově Moyo se světová dvojka přesunula domů na slunnou Floridu. Místo odpočinku ale tvrdě dře a udržuje se v kondici.

Kromě klasického tréninku na kurtu tráví Maria Šarapovová hodně času v posilovně. Střečink, cviky s míčem, posilování končetin - to vše je u ruské krásky na denním pořádku. Až poté přichází na řadu zábava. Ruska se na svém Facebooku například pochlubila celosvětově známým tancem "Gangnam Style", zkusila si také základy baseballu.

Stříbrná olympijská medailistka během tenisových prázdnin rozhodně nelení. V příštím roce má před sebou jasný cíl - sesadit Bělorusku Victorii Azarenkovou z prvního místa žebříčku WTA. Kromě toho bude Šarapovová obhajovat triumf z grandslamového Roland Garros.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori