Hlavní obsah

VIDEO: Legendární 'Batigól' a tenisté Federer s Del Potrem si zařádili při nohejbale

Buenos Aires

Světová tenisová dvojka Roger Federer je nadšeným sportovcem, bez obtíží zvládá i nohejbal. Úspěšný Švýcar se v těchto dnech věnuje cestování po Jižní Americe a kromě tvrdého tréninku před novou sezónou nezapomíná ani na aktivní odpočinek. Ve čtvrtek se Federer vydal do Argentiny a na stadiónu fotbalového týmu Boca Juniors si zahrál nohejbal - společnost mu dělali bývalý kanonýr fotbalových trávníků Gabriel Batistuta nebo Švýcarův soupeř z kurtu Juan Martín Del Potro.

Batistuta, Federer, Del Potro a Cambiasso hrají nohejbal.

 
Článek
Fotogalerie

Na stadión La Bombonera se sjelo hned několik sportovních person. Federer, který pár dní předtím navštívil v Brazílii i slavného Pelého, tentokrát poměřil síly se svým soupeřem Juanem Martínem Del Potrem a někdejším slavným fotbalistou Gabrielem Batistutou. Všichni tři, ještě po boku argentinského internacionála Estebana Cambiassa, si to rozdali přímo na zeleném pažitu v nohejbale.

Švýcarský tenista i jeho konkurent Del Potro ukázali, že žádný míč jim není cizí. Vždyť sedmý hráč světa je velkým fanouškem Boky Juniors a nedávno si také zahrál „ostrý" zápas při rozlučce útočníka Martína Palerma.

Všichni aktéři si prošli útroby slavného stadiónu, od klubového prezidenta obdrželi památeční dresy a pak už řádili na hrací ploše, kde se v minulosti proháněli slavní fotbalisté Diego Maradoda, zmíněný Gabriel Batistuta, Juan Román Riquelme, Walter Samuel nebo Carlos Tévez.

Reklama

Související témata: