Hlavní obsah

Lístky na Kvitovou a spol. proti Austrálii jsou v prodeji

Praha

Kdo chce vidět na vlastní oči české tenistky na startu obhajoby triumfu ve Fed Cupu, má nyní šanci. Od pondělí jsou v prodeji vstupenky na utkání s Austrálií, kterým český tým zahájí v Ostravě útok na fedcupový hattrick. Dvojnásobné vítězky soutěže přivítají v 1. kole Australanky v ostravské ČEZ areně 9. a 10. února.

Foto: Petr Marek, Právo

Vítěz Davis Cupu Tomáš Berdych (vlevo), vítězky Fed Cupu Lucie Šafářová (vpravo) a Petra Kvitová s trofejemi. Uprostřed Miroslav Černošek.

Článek

"Už se těšíme, že skvělému ostravskému publiku přivezeme ukázat pohár. Ostravské publikum je tradičně skvělé, a tak se těšíme na plnou halu a vynikající tenisovou atmosféru," řekl kapitán českého týmu Petr Pála.

Vstupenky se prodávají ve dvou kategoriích, a to jako jednodenní za 400 a 500 korun, permanentky na oba hrací dny stojí 790 a 990 korun.

"Hrát před domácím publikem je svátek, o to mám větší radost, že i letos vyšel los tak dobře. Věřím, že v Ostravě předvedeme výbornou hru, odvděčíme se fanouškům za jejich loňskou podporu a uděláme krok k boji o třetí titul v řadě," řekla před blížícím se prvním kolem Lucie Šafářová, která získala rozhodující bod při loňském finále.

Češky loni porazily ve finále před vyprodanou pražskou O2 arenou Srbky 3:1 na zápasy a o vítězství se zasloužily Šafářová s Petrou Kvitovou.

Síla Australanek se bude odvíjet od účasti deváté hráčky světa Samanthy Stosurové, která loni pomohla týmu po roční pauze k návratu do elitní Světové skupiny. Současnou dvojkou Australanek je slovenská rodačka Jarmila Gajdošová.

Reklama

Související témata: