Hlavní obsah

Serena Williamsová v Melbourne trpěla. Na Twitteru ukázala svůj neuvěřitelně nateklý kotník

Melbourne

Před startem letošního Australian Open byla pasována do role hlavní favoritky. Úvodním grandslamovým turnajem sezóny se však pořádně protrápila. Hned v prvním kole si americká tenistka Serena Williamsová pochroumala kotník, přesto prokázala obrovskou bojovnost a přes zdravotní potíže prošla až do čtvrtfinále. Jenže tam přišla další rána. Během souboje s krajankou Sloane Stephensovou jí při dobíhání balónu projela zády velká bolest a bylo definitivně po nadějích na titul. Po vyřazení ukázala na Twitteru postižené místo na noze a pohled na fotografii nebyl vůbec pěkný...

Foto: Rob Griffith, ČTK/AP

Americká tenistka Serena Williamsová si v zápase prvního kola Australian Open proti Rumunce Edině Gallovicové-Hallové poranila kotník.

Článek
Fotogalerie

Tenisový svět se v duchu usmíval, když třináctinásobná grandslamová šampiónka na tiskové konferenci prohlásila, že kvůli újmě přišla o šanci na vítězství v Australian Open. Vzápětí ujišťovala, že její kotník je obrovský. A ještě rukama pro jistotu názorně ukazovala, že vypadá jak velký meloun.

Zdálo se, že přehání. Jenže jedenatřicetiletá rodačka z města Saginaw přinesla brzy fotodůkaz, který jí dal za pravdu.

Poté, co na turnaji skončila, napsala na svůj Twitter jednoduchý příspěvek s názvem: Au. K němu přiložila obrázek, na němž demonstrovala svůj hodně nateklý kotník. Fanoušci byli při pohledu na snímek v šoku. Její výběžek na lýtkové kosti připomínal nohu slona, Serena si tak musela v Melbourne opravdu hodně vytrpět.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články