Hlavní obsah

VIDEO: Cibulková se svíjela v křečích, téměř vyhraný zápas musela vzdát. A Srbové bouřili

Aktualizováno

Neskutečná smůla potkala slovenské tenistky ve čtvrtfinále Fed Cupu na srbské půdě. Po úvodním vítězství Daniely Hantuchové nad Bojanou Jovanovskou 7:5, 6:2 nastoupila ke druhému duelu Dominika Cibulková. Ta v utkání s Vesnou Doloncovou vedla 6:4 a 5:4. Pak to ale přišlo...

Cibulková zranění

 
Článek

Slovenská tenistka se náhle v křeči sesunula na kurt a nemohla dál. Po několika minutách ošetřování se zmohla ještě na pár úderů, ale potom se znovu v bolestech za bouřlivého pískotu srbského publika zhroutila. Plačící Dominika musela nakonec zápas skrečovat a diváci v hledišti i trenér domácích jásali.

"Vím, že podle pravidel není ošetřování kvůli křečím povolené, ale přesto mě reakce publika zarazila. Místo toho, aby vyjádřilo sympatie indisponované hráčce, pískalo," citoval server pravda.sk kapitána slovenského družstva Mateje Liptáka.

Ačkoli Cibulková už do nedělního pokračování duelu nenastoupila, její krajanky Jana Čepelová a Daniela Hantuchová dnes obě zbývající dvouhry vyhrály a Slovenky postoupily do semifinále, k němuž pocestují v dubnu do Ruska.

Reklama

Související témata: