Hlavní obsah

V Teplicích se hraje o Pohár UEFA

TEPLICE/LIBEREC

Přímým soubojem dvou aspirantů na Pohár UEFA bude dohrávka 21. kola fotbalové Gambrinus ligy mezi FK Teplice a Slovanem Liberec, která na teplických Stínadlech začíná před kamerami TV Prima v 16.40 h.

Foto: ČTK/Radek Petrášek

Petr Johana (v bílém) patří k oporám Liberce.

Článek

Domácí mají velké problémy se sestavou, když budou postrádat potrestaného nejlepšího střelce Zelenku i zraněné Kolomazníka, Hunala, Gabriela a nemocného Holomka. "Jejich neúčast je citelným oslabením. S rozhodnutím o složení mužstva počkám až do začátku zápasu, na postech v obraně i v útoku je však situace hodně složitá. Do utkání ale půjdeme s cílem po čtyřech kolech bez výhry stoprocentně bodovat," uvedl trenér Teplic František Straka.

"Venku jsme nevyhráli šest kol a pokusíme se to zlomit. Boj alespoň o třetí místo je naší povinností, i když je nám jasné, že porazit Teplice na jejich půdě bude velice těžké," konstatoval liberecký trenér Ladislav Škorpil a dodal, že bojová nálada v kabině odpovídá významu duelu. Úřadující mistr se musí obejít bez kapitána Janů, který pyká za čtyři žluté karty.

Reklama

Související témata: