Hlavní obsah

VIDEO: Kráska v obklíčení rychlých strojů. Ruska Šarapovová je ambasadorem Porsche

Ruská tenistka Maria Šarapovová na chvíli vyměnila raketu za věnec volantu a v německém Stuttgartu se na příští tři roky stala oficiálním ambasadorem prestižní a sportovní značky Porsche. „Kdo by nechtěl mít za velvyslance tak půvabnou a úspěšnou hráčku?“ klade si řečnickou otázku Matthias Müller, výkonný ředitel úspěšné německé automobilky. Ruska je navíc vzorem ideální řidičky - podle svých slov ještě nikdy nedostala pokutu za rychlou jízdu.

Tenistka Maria Šarapovová se stala tváří automobilky Porsche.

 
Článek
Fotogalerie

Populární tenistka na Facebooku přiznala, že není dobrou lhářkou. „Neumím udržet tajemství. Ale tohle se mi podařilo uchovat v sobě tři měsíce," smála se šestadvacetiletá Šarapovová.

Zástupci německé automobilky si nemohou novou spolupráci vynachválit. „Maria je díky svému charisma ideální volbou. Je respektována po celém světě a má vynikající pověst," uvedl Müller.

Šarapovová poodhalila také něco ze svého řidičského umění. „Svou první Carreru jsem získala na turnaji ve Stuttgartu a byla jsem nejšťastnější žena, když jsem to auto uviděla," přiznává. Kromě toho je prý vzornou řidičkou. „Nikdy jsem nedostala pokutu za rychlou jízdu, jen za špatné parkování," dodala s úsměvem.

Ruská kráska se také ráda prohání po německých dálnicích, kde není stanovena žádná maximální rychlost. „Člověk tam cítí tempo auta. Žiju ve Spojených státech a tam je všude spousta rychlostních limitů," uzavřela Šarapovová, kterou čeká už dnes v osmifinále turnaje ve Stuttgartu česká tenistka Lucie Šafářová.

Reklama

Související témata: