Hlavní obsah

Serena Williamsová se do Melbourne vrací v novém oblečení

PRAHA

Diváci grandslamového Australian Open se mají na co těšit. Americká tenistka Serena Williamsová, předloňská vítězka, si připravila nový model šatů a bot. Na kurt v Melbourne Parku vyběhne v přiléhavé žluté horní části spojené se sukní vyvedené v císařské modři. Kompletem v zářivých barvách chce Williamsová obecenstvu prezentovat svoji čipernost.

Článek

"Barvy miluji," řekla bývalá světová jednička v Melbourne.

Na vzhledu šatů se Serena podílela, stejně jako třeba na černém přiléhavém kočičím koženě vypadajícím modelu, v kterém přitahovala pozornost na US Open. "Ráda dělám nové věci a snažím se tenis osvěžit nápady," řekla třiadvacetiletá tenistka.

Mladší ze sester Williamsových se ve víceúčelovém obleku dnes předvedla novinářům. Model pro zápas se sukní se dá upravit na tréninkový oděv se šortkami. "Je to ideální," podotkla Serena. A bude i tréninkový oblek nekonveční? "To se vsaďte!" řekla.

Při rozcvičení si obuje tenisky s návleky pod kolena, které bude moci na zápas odepnout. "Potřebuji delší dobu, abych si nohy před utkáním zahřála, a tohle mi pomáhá," řekla Serena. "Boty mají malé růžičky a já růže a motýly miluji," dodala Williamsová.

Před rokem nemohla obhajovat v Austrálii titul, protože se zotavovala z operace kolena a z dalších zranění. Nyní chce navázat na vítězný rok 2003. "Vypadat a cítit se dobře, to jde s dobrým tenisem dohromady," řekla sedmá nasazená hráčka letošního turnaje.

Reklama

  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články