Hlavní obsah

Na Roland Garros budou ve čtvrtek hrát o třetí kolo Kvitová a Rosol

Sedmá tenistka světa Petra Kvitová si na Roland Garros ve čtvrtek zahraje s Číňankou Šuaj Pcheng o postup do třetího kola. Zápas druhého kola čeká na pařížské antuce i posledního českého zástupce v mužské dvouhře Lukáše Rosola, který nastoupí proti turnajové sedmadvacítce Italovi Fabiu Fogninimu.

Foto: Philippe Wojazer, Reuters

Česká tenistka Petra Kvitová odehraje zápas 2. kola French Open s Číňankou Šuaj Pcheng.

Článek

Loňská semifinalistka se s Šuaj Pcheng utkala dosud třikrát a pokaždé vyhrála, chystá se však na první vzájemný duel na antuce. Třiadvacetiletá Kvitová si s čínskou soupeřkou naposledy zahrála letos v Miami, kde ji porazila ve třech setech.

Čtvrteční program (začátky v 11:00):
Kurt Philippea Chatriera: Mladenovicová (Fr.) - Stosurová (9-Austr.), Djokovič (1-Srb.) - Pella (Arg.), Bouchardová (Kan.) - Šarapovová (2-Rus.), Przysiezny (Pol.) - Gasquet (7-Fr.).
Kurt Suzanne Lenglenové: Puille (Fr.) - Dimitrov (26-Bulh.), Becková (Něm.) - Azarenková (3-Běl.), Nadal (3-Šp.) - Kližan (SR), Schiavoneová (It.) - Flipkensová (21-Belg.).
Kurt č. 1: Li Na (6-Čína) - Matteková-Sandsová (USA), Paire (24-Fr.) - Kubot (Pol.), Verdasco (Šp.) - Tipsarevič (8-Srb.), Bartoliová (13-Fr.) - Duqueová-Marinová (Kol.).
Kurt č. 3: druhý zápas Rosol (ČR) - Fognini (27-It.).
Kurt č. 6: třetí zápas Kvitová (7-ČR) - Šuaj Pcheng (Čína).

Reklama

Související témata: