Hlavní obsah

Nevyšlo nám to, potvrdil Štěpánek rozvod s Vaidišovou. O Kvitové ale nechce mluvit

Aktualizováno

Pouhé tři roky trvalo tenisové manželství daviscupového hrdiny Radka Štěpánka a bývalé sedmé hráčky světa Nicole Vaidišové. Podle informací deníku Blesk se slavný pár bude rozvádět a čtyřiatřicetiletý Štěpánek má už prý novou známost - Petru Kvitovou. Wimbledonská vítězka z roku 2011 je už několik týdnů sama po rozchodu s Adamem Pavláskem.

Foto: Michaela Feuereislová

Dlouhá vlečka nevěsty zaměstnala na svatbě Nicole Vaidišové a Radka Štěpánka i družičku.

Článek
Fotogalerie

Byla to před třemi roky pompézní svatba. Štěpánek s Vaidišovou se nechali oddat v katedrále svatého Víta na Pražském hradě a obřadu přihlíželo mnoho VIP hostů včetně hokejové legendy Jaromíra Jágra. Manželství ale dlouho nevydrželo. „Radek Štěpánek a jeho žena Nicole se dohodli na rozvodu i veškerém vypořádání," potvrdil mluvčí daviscupového týmu Karel Tejkal.

Informaci později potvrdil ve svém prohlášení i sám Štěpánek. „Mohu potvrdit, že mé manželství s Nicole Vaidišovou před pár týdny fakticky skončilo. Takový je život, to se stává, že to někdy nevyjde, a nám to bohužel nevyšlo. S Nicole jsme se domluvili jako dospělí rozumní lidé na podmínkách našeho rozchodu i formálního rozvodu, vše probíhá korektně," stojí v prohlášení.

Hrdina loňského finále Davis Cupu se nehodlá více k celé situaci vyjadřovat: "Protože mě teď čeká Wimbledon, nebudu na další otázky, které se týkají mého soukromí, reagovat. Díky za pochopení."

Kvitová prosí o klid

Třiadvacetiletá Kvitová ještě nedávno randila s nadějným mladým tenistou Adamem Pavláskem, který byl o čtyři a půl roku mladší, ale oba se dohodli na rozchodu. „Že skončil vztah Petry Kvitové s Adamem Pavláskem, už asi není žádné tajemství," prohlásil Tejkal.

Hned několik zdrojů z prostějovského tenisového klubu prý potvrdilo, že mezi Štěpánkem a Kvitovou přeskočila jiskra. Na oficiální potvrzení jejich vztahu si ale pravděpodobně budeme muset počkat až po skončení Wimbledonu, který začíná v pondělí.

"Wimbledon je pro mě nejdůležitější turnaj roku, kde bych po svém předloňském triumfu ráda letos předvedla co nejlepší výkon a odehrála co nejvíc zápasů. K tomu potřebuji i co největší klid. Proto, prosím, o respektování mé prosby, že do skončení turnaje nebudu jakkoli komentovat své soukromí a odpovídat na otázky, které se ho týkají. Abych předešla zbytečným spekulacím, mohu potvrdit, že můj vztah s Adamem Pavláskem skončil, každý si budeme žít svůj život, jak soukromý, tak i ten tenisový," vzkázala Kvitová.

Reklama

Související témata:
  4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 Bejlek - Blinkovová 4 : 6, 6 : 3, 6 : 3 konec
20240424T19 : 45:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová
  Macháč - Ruusuvuori dnes 11 : 00
20240425T11 : 00:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori
  Hanfmann - Menšík dnes 14 : 00
20240425T14 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík