Hlavní obsah

Hewitt se po finále Australian Open zasnoubil

PRAHA

Jen pár hodin po prohraném finále na Australian Open se Lleyton Hewitt znovu zasnoubil. Po říjnovém rozchodu s belgickou tenistkou Kim Clijstersovou prý návrhem na svatbu třiadvacetiletý Australan svou novou přítelkyni Bec Cartwrightovou zaskočil. Hewitt na domácím grandslamovém turnaji v Melbourne prohrál finále s Rusem Maratem Safinem 1:3 na sety.

Foto: DPA/EPA

Australan Lleyton Hewitt - ilustrační foto.

Článek

Pak uspořádal v jednom z tamních hotelů soukromou oslavu. Na ní o dva roky mladší herečku požádal o ruku.

"Lleyton se s Bec potkali před pěti lety na charitativním tenisovém dni a na konci loňského roku jejich city znovu vzplanuly," napsali v prohlášení jejich manažeři. Cartwrightová pak na veřejnosti hrdě ukázala i zásnubní prsten.

Hewitt přitom měl mít za necelý měsíc svatbu, ale své 'ano' chtěl říci Clijstersové. Dlouho očekávaná tenisová veselka se ale nekoná, koncem října včerejší snoubenci totiž nečekaně oznámili, že se po čtyřech letech rozcházejí.

Snoubenka Lleytona Hewitta, australská herečka Rebecca Cartwright

Cartwrightovou fanoušci znají především jako hvězdu televizního seriálu Home and Away a Hewitt o víkendu dostal nabídku, aby si v něm zahrál kratičkou roli. Jeho čerstvá snoubenka při Hewittově tažení do finále Australian Open nechyběla v hledišti na žádném zápase.

Reklama