Hlavní obsah

OBRAZEM: Nejlepší tenisté světa mají vybraný vkus. Čí přítelkyně je nejkrásnější?

Londýn

Jen ty nejpohlednější dívky si za přítelkyně či manželky vybírají přední světoví sportovci, tenisté nejsou v tomto směru výjimkou. Po historickém triumfu Andyho Murrayho ve Wimbledonu se teď musí před objektivy fotografů nejčastěji stavět Kim Searsová - překrásná přítelkyně britského hrdiny. Ani další zástupkyně něžnějšího pohlaví po boku špičkových tenistů ale nejsou k zahození...

Foto: Toby Melville, Reuters

Přítelkyně britského tenisty Andyho Murrayho Kim Searsová

Článek
Fotogalerie

Některé přítelkyně své miláčky hlasitě podporují z lóže, jiné se snaží spíše soustředit na vlastní život a své slavné přítele podporují z povzdálí.

Mezi hlasité povzbuzovatelky patří vedle Searsové také česká modelka a přítelkyně Tomáše Berdycha Ester Sátorová, se kterou se začal šestý hráč světového žebříčku scházet poté, co se rozešel s tenistkou Lucií Šafářovou.

Svého dnes již manžela od začátku jejich vztahu doprovází na drtivou většinu turnajů také Federerova manželka Mirka. Slovenka s dívčím jménem Vavrinecová má se slavným Švýcarem dvě dcery - Mylu Rose a Charlene Rivu.

Fandit přímo k tenisovým dvorcům chodí také půvabná přítelkyně světové jedničky Novaka Djokoviče Jelena Rističová. Hrou se však nenechává tak unášet jako Searsová se Sátorovou.

To přítelkyně španělských tenistů fandí svým miláčkům z povzdálí. Krasavice Maria Francisca Perellová, přítelkyně Rafaela Nadala, a Marta Tornelová, známost Davida Ferrera, se v blízkosti kurtu objevují jen zřídkakdy.

Jedno je však jisté, vkus špičkových tenistů je vytříbený. Posuďte sami, který z nich má po svém boku největší krasavici?

Čí přítelkyně se vám líbí nejvíc?
Jelena Rističová (Djokovič)
18,7 %
Kim Searsová (Murray)
13,6 %
Marta Tornelová (Ferrer)
3,6 %
Maria Francisca Perellová (Nadal)
6,4 %
Mirka Federerová
3,6 %
Ester Sátorová (Berdych)
54,1 %
Celkem hlasovalo 71758 čtenářů.

Reklama

Související témata: