Hlavní obsah

Hingisová by se brzy dostala do první desítky, tvrdí Serena Williamsová

Carlsbad

Tenistka Martina Hingisová by po svém návratu brzy pronikla do první desítky žebříčku WTA. Alespoň to tvrdí současná světová jednička Serena Williamsová.

Foto: Chris Carlson, ČTK/AP

Martina Hingisová (vpravo) ve čtyřhře s Danielou Hantuchovou.

Článek
Fotogalerie

Tenistce Martině Hingisové se návrat na kurty po téměř šestileté pauze vydařil náramně. Společně se Slovenkou Hantuchovou zdolala na turnaji v Carlsbadu v prvním kole čtyřhry německo-chorvatský pár Julia Görgesová, Darija Juraková hladce ve dvou setech.

Dvaatřicetiletá Švýcarka zatím o dvouhře neuvažuje, nicméně pokud by se tak stalo, její soupeřky se už teď mohou strachovat. Alespoň to tvrdí Serena Williamsová, aktuální jednička žebříčku WTA. „Pokud by Martina začala tvrdě trénovat, pak jsem si jistá, že by to netrvalo dlouho a brzy by se dostala mezi desítku nejlepších hráček," řekla Američanka pro New York Times.

Hingisová v minulosti pětkrát triumfovala na grandslamech - třikrát vyhrála na Australian Open, jednou na Wimbledonu i US Open. Slavná hráčka česko-slovenského původu zažívá svůj druhý comeback na WTA Tour v kariéře. Poprvé skončila už ve 22 letech v roce 2002 a čtyři roky nato se vrátila.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články