Hlavní obsah

Možný návrat Vaidišové? No comment, odmítl Štěpánek. Berdych se divil

Fotka na sociální síti Twitter vzbudila poprask. Iveta Benešová se zvěčnila ve fitness centru společně s kamarádkou Nicole Vaidišovou a snímek doplnila větou: „Je čas vrátit se do formy. Tenis přijde na řadu později.“ Spekulace o návratu bývalé světové sedmičky tak byla na světě.

Foto: Alastair Grant, ČTK/AP

Nicole Vaidišová na Wimbledonu v roce 2008, kdy došla do čtvrtfinále.

Článek
Fotogalerie

Vaidišová, která si zahrála dvě grandslamová semifinále, ukončila kariéru pro ztrátu motivace v roce 2010, kdy se také provdala za Radka Štěpánka. Ten si po vítězství ve čtyřhře na US Open zahraje v listopadu Turnaj mistrů a nyní se chystá na daviscupové semifinále s Argentinou. Jeho manželství ale zkrachovalo, a český veterán proto na otázku týkající se comebacku Vaidišové stroze odpověděl: „No comment."

Štěpánkova parťáka Tomáše Berdycha kauza přivedla k úvaze: „Pokud se zprávy dělají na základě jedné fotky, co někdo pověsí na internet, je to hodně zajímavé..." Zda to 24letá Vaidišová s návratem myslí vážně, se ukáže až začátkem příštího roku. „Mě by to nepřekvapilo, já vždycky říkal, že se k tenisu vrátí," tvrdí bývalý kouč a někdejší fedcupový kapitán Jan Kukal.

Reklama