Hlavní obsah

Hingisová mě zbila. Chtěla mě zabít, svěřil se vyděšený manžel bývalé tenisové hvězdy

Bern

Bývalé hvězdě světového tenisu Martině Hingisové (33) zatím návrat na kurty příliš nevychází. Možná by spíše měla zkusit štěstí v některém z bojových sportů, její agresivitu ve fyzickém boji si totiž osobně vyzkoušel její manžel Thibault Hutin a zřejmě se z toho jen tak nevzpamatuje. Podle švýcarských deníků ho napadla Hingisová i se svojí matkou a jejím partnerem a rodinou rvačku musela nakonec řešit policie.

Foto: Charles Krupa, ČTK/AP

Martina Hingisová (vpravo) ve čtyřhře na US Open po boku Daniely Hantuchové.

Článek

Francouzský parkurový jezdec Hutin už dříve prohlásil do médií, že se s bývalou grandslamovou šampiónkou kvůli opakované nevěře rozvádí. V létě mu ve společném bytě rodačka z Československa před definitivní rozlučkou podle jeho slov připravila velmi nepříjemné překvapení.

„Bylo pondělí večer, seděl jsem v našem společném bytě, když v tom zazvonil zvonek. Během hádky mě Martina a její matka Melanie Molitorová začaly bít. Mlátily mě, škrábaly. Mně přitom výchova zakazuje, abych se bil se ženami," svěřil se Hutin švýcarským novinářům.

Jsem šokován

„Jen jsem se jim bránil, když v tom se přidal Mario Widmer, partner Melanie, který mě praštil po hlavě DVD přehrávačem," pokračoval nešťastník, který následně podle svých slov zavolal policii, aby mu trojice útočníků alespoň vrátila cestovní pas a kreditní kartu.

„Policie se se mnou vrátila do bytu a donutila je, aby mi vrátili moje cennosti. Chtěli mě zabít. Jsem z toho šokován! Nikdy bych si nemyslel, že to může zajít takhle daleko," dodal Hutin, jenž se po incidentu přestěhoval do hotelu a chystá se vrátit do Paříže.

Reklama

  4 : 6, 6 : 7 Hanfmann - Menšík 4 : 6, 6 : 7 konec
20240425T15 : 00:00+0200
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann vs. Menšík
Hanfmann
Menšík
  6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 Macháč - Ruusuvuori 6 : 4, 1 : 6, 6 : 2 konec
20240425T11 : 10:00+0200
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč vs. Ruusuvuori
Macháč
Ruusuvuori