Hlavní obsah

Kvitová začne Turnaj mistryň stejně jako loni proti Radwaňské. Naváže na výhru z Dubaje?

Istanbul

Tenistka Petra Kvitová vstoupí do Turnaje mistryň stejně jako před rokem zápasem s Polkou Agnieszkou Radwaňskou. Hrát budou v rámci Červené skupiny v úterý v hale Sinan Erdem Dome v Istanbulu od 20:00 SELČ (na Sport.cz můžete sledovat on-line reportáž). Česká jednička se pokusí navázat na letošní vzájemný zápas z Dubaje, kde polskou soupeřku porazila a poté získala titul.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Petra Kvitová se na Turnaji mistryň v Istanbulu nejprve utká s Polkou Agnieszkou Radwaňskou.

Článek

Kvitová se s Radwaňskou střetne pošesté a už potřetí na Turnaji mistryň. Předloni cestou za triumfem vyhrála, loni ale zápas ztratila a pak se z turnaje kvůli nemoci odhlásila. Celkově má Češka se světovou čtyřkou pozitivní bilanci 4:1.

"Obě skupiny jsou velice těžké, nemyslím si, že si tady můžu vybrat soupeřku, která je slabší. Každý zápas bude velký boj. Už se nemůžu dočkat," uvedla Kvitová na webových stránkách turnaje.

Jediný letošní zápas vyhrála svěřenkyně kouče Davida Kotyzy nad Radwaňskou v Dubaji poměrem 6:2, 6:4. Shodou okolností poté Kvitová získala titul.

Turnaj odstartuje zápas Bílé skupiny mezi Victorií Azarenkovou z Běloruska a Italkou Sarou Erraniovou. Pak nastoupí na kurt světová jednička Serena Williamsová a Němka Angelique Kerberová, které jsou ve skupině s Kvitovou.

Úterní program Turnaje mistryň:
16:00 Azarenková (2-Běl.) - Erraniová (6-It.)
nejdříve od 18:00 S. Williamsová (1-USA) - Kerberová (8-Něm.)
20:00 A. Radwaňská (3-Pol.) - Kvitová (5-ČR) (on-line na Sport.cz)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články