Hlavní obsah

VIDEO: Venus Williamsová podala raketu sběrači míčků. Na, hraj místo mě!

Buenos Aires

V úsměvnou show proměnily sestry Serena a Venus Williamsovy svoji exhibici v Buenos Aires. Starší a bývalá světová tenisová jednička Venus se na antukovém kurtu vlnila v rytmu hudby, později se poté, co ji Serena poslala na síť ostrý return nechala "ošetřit" a před aktuálně nejlepší tenistkou planety naoko prchala i s rychle sbalenou taškou. Mladší z hvězdného sourozeneckého dua ji se smíchem objala.

Exhibice Sereny a Venus Williamsových

 
Článek

Diváci v argentinské metropoli se dobře bavili i v okamžiku, kdy Venus nabídla při vlastním servisu raketu sběrači míčků a sama se postavila do rohu na chlapcovo místo. Hoch nezaváhal, a přestože ho americká sportovní star na chvíli vyrušila unfair vhozením balónku přímo při podání, nenechal se odradit a se sedmnáctinásobnou grandslamovou šampiónkou si za potlesku publika zahrál několik výměn.

A jen pro statistiky: exhibice hvězdné sesterské dvojice, která dohromady získala 24 grandslamových titulů v singlu, 13 v deblu a zlaté olympijské medaile ve dvouhře i čtyřhře, skončila výhrou Venus Williamsové 7:6 a 6:2.

Reklama