Hlavní obsah

Ljubičiče šokoval v Miami nahý soupeř ve skříňce

MIAMI

Naprosto v šoku zůstal chorvatský tenista Ivan Ljubičič, když otevřel svou skříňku v šatně před utkáním na turnaji v Miami. Zpoza dvířek na něj totiž vykoukl zcela nahý kolega Michael Llodra.

Článek

Francouzský vtipálek se rozhodl pobavit další hráče v šatně a překvapil Ljubičiče, který se připravoval na zápas s Američanem Vincentem Spadeou. "Zíral jsem na něho a on pokukoval na mě. Dostal jsem ze sebe jen něco jako: Co tu k čertu děláš?" popsal pobaveně neobvyklý zážitek chorvatský tenista agentuře Reuters.

Ljubičič zažívá v této sezóně skvělé období. Na čtyřech turnajích postoupil do finále a v Davisově poháru získal skalpy Andreho Agassiho a Andyho Roddicka. "Řekl mi: Snažím se od tebe získat nějakou pozitivní energii. Vyhráváš spoustu zápasů," reprodukoval Llodrovo zdůvodnění.

Francouz podle Ljubičiče předvedl schopnosti hadího muže. "Ta skříňka není vůbec velká. Není jednoduché se do ní nacpat, to vám tedy řeknu," ocenil Llodrův akrobatický výkon. "Není zrovna malý, je ale ohebný. Velice, velice ohebný," dodal se smíchem.

Ani kuriózní narušení předzápasových rituálů ale Ljubičiče nevyvedlo z koncentrace a ve třetím kole Spadeu porazil ve třech setech. Postoupil i vtipálek Llodra, jenž hrál čtyřhru s krajanem Arnaudem Clémentem.

Bez následků ale kanadský žertík nezůstal. Ljubičič už prý navždy bude ke skříňkám v šatně přistupovat s nedůvěrou. "Teď, když otvírám svou skříňku, dělám to hodně pomalu. Po tomhle si už vůbec nejsem jistý, co tam ještě můžu objevit," řekl.

Reklama

Související témata: