Hlavní obsah

Lístky na daviscupový zápas s Nizozemskem jdou do prodeje

Praha

V pátek 13. prosince začne prodej vstupenek na utkání českých tenistů v prvním kole Davisova poháru proti Nizozemsku. Úřadující dvojnásobní vítězové soutěže budou soupeře hostit 31. ledna až 2. února v ostravské ČEZ Aréně.

Foto: Darko Vojinovic, ČTK/AP

Fanoušci daviscupového týmu.

Článek

Třídenní permanentka první kategorie přijde na 790 korun a v druhé za 590 korun. V síti Ticketportal se budou prodávat i vstupenky na jednotlivé dny, a to od 250 do 350 korun. "Ceny jsou jsme stanovili tak, aby možnost vidět na vlastní oči dvojnásobné vítěze Davis Cupu měl úplně každý," řekl Miroslav Černošek, majitel společnosti Česká sportovní, která utkání Davis Cupu organizačně zajišťuje.

Kapacita v hale bude 6600 míst a organizátoři i tenisté doufají, že se zaplní. V hale bude k vidění i vítězná trofej, kterou tenisté v čele s Tomášem Berdychem a Radkem Štěpánkem letos obhájili po finálové výhře 3:2 nad Srbskem.

"Těším se, až skvělým ostravským fanouškům ukážeme salátovou mísu, kterou se podařilo klukům po vítězství v Bělehradě opět vrátit domů," uvedl v tiskové zprávě kapitán Jaroslav Navrátil, který v Bělehradu chyběl kvůli plicní embolii, ale v Ostravě by měl znovu usednout na lavičku. "Již teď se těším na fantastickou atmosféru," doplnil.

Reklama