Hlavní obsah

VIDEO: Tenistky našly rozptýlení. Šafářová vysoko nad zemí, Kvitová při výrobě sushi

Rozptýlení hledaly nejlepší české tenistky Petra Kvitová a Lucie Šafářová před turnajem v Indian Wells. A našly! Světová devítka Kvitová se učila připravovat oblíbené sushi a Šafářová se zase poprvé v životě proletěla balónem.

Šafářová se proletěla v horkovzdušném balónu

 
Článek

Wimbledonská šampiónka z roku 2011 Kvitová se učila dělat sushi v restauraci Nobu pod dohledem šéfkuchaře Gregoria Stephensona v útrobách nového stadiónu. "Už si můžu udělat své oblíbené jídlo," napsala hráčka na sociálních sítích.

Šafářová měla poprvé možnost letět horkovzdušným balónem. "Je to vzrušující, trochu se bojím," přiznala tenistka před nástupem do koše ve videu na WTA Tour.

Samotný let hráčku nadchl. "Je tady pohoda a klid a mnohem méně stresu než na tenisovém kurtu. Možná až přistání bude jako tie-break ve třetím setu," smála se. Přistání se ale neslo ve stejném stylu jako let a proběhlo bez komplikací. "Bylo hladké a perfektní," řekla Šafářová, která bude v turnaji šestadvacátou nasazenou.

Kvitová i Šafářová mají v prvním kole volný los. Kvitovou ve 2. kole čeká buď domácí Coco Vandewegheová, nebo Rumunka Alexandra Cadantuová. Soupeřka Šafářové vzejde z duelu Slovenky Anny Schmiedlové a Belgičanky Yaniny Wickmayerové.

V hlavní soutěži se představí také Iveta Melzerová, Petra Cetkovská, Karolína Plíšková, Klára Zakopalová a z kvalifikace postoupila Barbora Záhlavová-Strýcová.

Reklama

Související témata: