Hlavní obsah

Tenistka Kurnikovová bude radit čtenářkám Elle

PAŘÍŽ

Někdejší slavná tenistka Anna Kurnikovová bude radit čtenářkám prestižního dámského časopisu Elle. Ruská blondýna, která nikdy nevyhrála turnaj okruhu WTA a nakonec se více prosadila na předváděcích molech a stránkách bulvárního tisku, bude psát sloupek s nápady, jak si udržet štíhlou postavu a skvělou kondici.

Foto: TOPSINGLESOLNYSITES

Anna Kurnikovová bude mít vlastní sloupek.

Článek

Kurnikovová se naposledy tenisovým fanouškům ukázala na listopadové exhibici v americkém Lexingtonu, soutěžní zápas už nehrála dva roky. Po spekulacích o svatbě se slavným zpěvákem Enriquem Iglesiasem se nyní pustila do psaní.

Její první sloupek se v celosvětově rozšířeném magazínu pro ženy objeví v červnu. Bude věnován obecným problémům s udržením kondice.

"Když jsem intenzivní trénink vyměnila za klidnější, najednou jsem narazila na problémy neprofesionálních sportovců. Začala jsem přemýšlet, jak často mám chodit cvičit a co musím jíst, aby to pro mě bylo nejlepší," vysvětlila rodačka z Moskvy, proč začala s časopisem Elle spolupracovat. Kurnikovová oslaví začátkem června své 24. narozeniny.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články