Hlavní obsah

Serena Williamsová litovala, že nezůstala doma

LONDÝN

Serena Williamsová po svém vyřazení ve třetím kole Wimbledonu bojovala s obrovským rozčarováním. Na tiskové konferenci jen stěží hledala slova, kterými by nevydařený zápas s krajankou Jill Craybasovou zhodnotila. Oči se jí neustále zalévaly slzami, které si osušovala vypůjčeným kapesníkem. Nakonec zalitovala, že přece jen nezůstala doma a i s bolavým kotníkem do Wimbledonu přijela.

Článek

"Jediná slova, která teď mohu použít, jsou: všechno špatně," řekla v sobotu večer zdrcená dvojnásobná wimbledonská vítězka, jež na londýnském grandslamovém turnaji vypadla ve třetím kole naposledy při svém debutu v All England Clubu v roce 1998.

"Nedokázala jsem nic udělat správně. Pořád jsem kupila další a další chyby. Myslím, že jsem měla radši zůstat doma. Určitě," dodala s pohledem sklopeným na špičky nohou.

Jediné vítězství dělilo Serenu od osmifinálového duelu se starší sestrou Venus, rovněž dvojnásobnou wimbledonskou vítězkou. Craybasová rodinné utkání překazila a Serena nyní doufá, že ji Venus pomstí.

Craybasová prý nepředvedla žádný mimořádný výkon. "Stačilo jí, že nastoupila. Já jsem v prvním setu nedokázala udržet podání, jí stačilo vracet míčky," postěžovala si na tiskové konferenci plačtivě a požádala o další kapesník. "Nesnažím se soupeřku shazovat, myslím ale, že Venus jasně vyhraje," řekla.

Zda v Londýně vydrží až do pondělního zápasu své sestry, zatím neví. "Jestli tu budu, přijdu se podívat. Pokud ne, nebudu to sledovat ani v televizi. Byla bych moc nervózní," dodala Serena Williamsová.

Reklama