Hlavní obsah

Nadšený Berdych se setkal s hvězdami Manchesteru United. Od Maty a spol. dostal dres

Washington

Český tenista Tomáš Berdych si v pondělí před turnajem ve Washingtonu nenechal ujít příležitost osobně se setkat s hráči Manchesteru United, kteří momentálně absolvují turné po Spojených státech. Ze setkání byl nadšený a pochopitelně si na památku také odnesl dres z nové kolekce slavného klubu.

Foto: Sport.cz

Český tenista Tomáš Berdych při setkání s hráči Manchesteru United.

Článek

„Trochu jsme prodiskutovali fotbalovo-tenisovou strategii. Každý tomu fotbalu a tenisu rozumíme! Bylo skvělé se potkat s hráči mého nejoblíbenějšího týmu Manchesteru United," chlubila se česká tenisová jednička na sociálních sítích.

Vedle Berdycha se s Juanem Matou, Antoniem Valenciou a Anderem Herrerou setkali také Kei Nišikori a Jamie Murray.

„Máme je většinou šanci vidět jen v televizi. Nemáme zrovna moc času, abychom se mohli jet podívat na zápas naživo. Pro mě je to takhle ale mnohem lepší, když si můžu popovídat osobně, vyměnit si dárky. Byl to opravdu skvělé," pochvaloval si český daviscupový reprezentant.

Mata, jenž mimochodem sledoval Turnaj mistrů coby host Rafaela Nadala, během setkání ukázal, že fotbalové dovednosti v pohodě zvládne i s tenisovým míčkem. Nožičky by zřejmě mohl dělat donekonečna, aniž by mu míček spadl. Sérii utnul, až když požádal, zda by mohl skončit.

Berdych coby nasazená jednička zasáhne do turnaje ve Washingtonu až ve druhém kole, v němž se utká s domácím Robbym Gineprim.

Reklama

Související témata: