Hlavní obsah

Štěpánek a Federer s hokejkami proti hvězdám NHL. Švýcar přiznal, že neumí bruslit

Originální nabuzení před turnajem v Torontu absolvovali někteří tenisté v čele se Švýcarem Federerem a Radkem Štěpánkem. Na centrálním dvorci si na upraveném hřišti zahráli hokejbalovou exhibici proti hráčům z NHL.

Foto: Profimedia.cz

Roger Federer při hokejbalové exhibici v Torontu.

Článek

Štěpánka s Federerem doplnili také Srb Nenad Zimonjič a Jack Sock, proti nim se postavila taková jména jako Phil Kessel, Jason Spezza či Cody Hodgson.

„Podobné věci jsou pro mě velká zábava. Dát dohromady tenis a hokej na centrálním dvorci je výborná myšlenka. Moc mě to s kluky bavilo. Jsou hodně pohodoví," pochvalovala si bývalá světová jednička Federer.

Škoda, že už je po draftu

Podle svých slov hokej miluje, nicméně se musel přiznat, že pokud by se hrál skutečný hokej na ledě, nedopadlo by to z jeho pohledu zrovna nejlépe.

„Vždy jsem byl velkým hokejovým fanouškem. Pravdou ale je, že neumím vůbec bruslit. Neumím totiž brzdit, takže můžu maximálně jezdit v kruzích," přiznal sebekriticky rodák z Basileje. „Sbíral jsem ale dresy z NHL, mám už docela pěknou sbírku," dodal.

Bavil se i kamarád největší české hokejové hvězdy Jaromíra Jágra Radek Štěpánek. „Skvělé zpestření přípravy na turnaj s klukama z NHL. Škoda, že už je po draftu," vtipkoval na svém twitterovém účtu Štěpánek.

Reklama