Hlavní obsah

VIDEO: Nečekané peripetie! Jankovičovou zradilo ramínko u podprsenky

Montreal

Nejen s houževnatou soupeřkou Sloane Stephensovou, ale rovněž s „únavou materiálu“ vlastního spodního prádla se na tenisovém turnaji v Montrealu potýkala bývalá světová jednička Jelena Jankovičová. Nakonec Srbka obojí zvládla: Američanku udolala ve 2. kole až po více než třech hodinách 6:7, 6:4, 7:6 a prasklé ramínko u podprsenky jí pomohla provizorně opravit divačka z hlediště!

Problémy tenistky Jankovičové s podprsenkou.

 
Článek
Fotogalerie

Do prekérní situace se Jankovičová dostala v první sadě utkání. Odehrát míček ještě sedmá nasazená tenistka zvládla, ale vyměnit si poškozené spodní prádlo mohla až o pauze. Hlavní rozhodčí zápasu Emanuel Joseph si viditelně nevěděl rady, naštěstí ale pohotově zaskočila jedna z divaček a utržené konce ramínka svázala dohromady.

Publikum se bavilo a také Jankovičová vzala situaci s humorem. „Bylo to vážně legrační. Děkuji té hodné paní, že mi pomohla, abych mohla pokračovat v zápasu," vzkázala prostřednictvím svého facebookovém účtu, na němž vystavila i fotografie neobvyklých potíží (viz galerie).

Hned v dalším kole se však Jankovičová s turnajem rozloučila, podobně jako české hráčky Petra Kvitová a Lucie Šafářová. Nad její síly byla další Američanka Coco Vandewegheová.

Reklama

Související témata: