Hlavní obsah

Lístky na pražské finále Fed Cupu rychle mizí

Praha

Nejspíš plná hala požene české tenistky v čele s wimbledonskou vítězkou Petrou Kvitovou za dalším triumfem ve Fed Cupu. Ve středu v poledne začal předprodej na finále proti Němkám, které se v pražské O2 areně uskuteční 8. a 9. listopadu, a už po pár hodinách se prodalo skoro šest tisíc lístků.

Foto: Adam Hunger, Reuters

Petra Kvitová na letošním US Open.

Článek

"Jsme potěšeni. Naplnily se optimistické předpoklady, o vstupenky je velký zájem," řekl ČTK majitel pořádající společnosti Česká sportovní Miroslav Černošek.

Kapacita haly na finále je 13 tisíc vstupenek, z toho deset procent jde do Německa, další jsou pro média a pořadatele. Devět tisíc šlo do prodeje v Česku a v 18:00 zbývalo v předprodeji v síti Ticketportal něco přes tři tisíce lístků. Někteří diváci se zakoupenými vstupenkami chlubili na sociálních sítích.

Cena vstupenek na fedcupové finále se pohybuje mezi 990 až 3490 korunami na oba dny. K dispozici jsou i vstupenky na jednotlivé dny.

Svěřenkyně kapitána Petra Pály vyhrály obdobu Davisova poháru v letech 2011 a 2012. Němky jsou ve finále poprvé od svého vítězství v roce 1992.

Reklama