Hlavní obsah

VIDEO: Jako baletka. Tohle byste na tréninku od Federera asi nečekali

New York

Letošním US Open zatím proplouvá bez větších potíží. Fenomenálnímu švýcarskému tenistovi Rogeru Federerovi zbývají ve Flushing Meadows učinit už jen dva kroky k tomu, aby si na newyorském podniku zahrál o svůj šestý titul. Rodák z Basileje, který je znám svou precizností a při zápasech na sobě většinou emoce nedává znát, je na závěrečném grandslamu sezóny ve velké pohodě, což dokazuje i v trénincích. Během jednoho z nich předvedl přihlížejícím divákům zábavnou show, když při nácviku podání jako by imitoval baletku.

Federer baví diváky během tréninku.

 
Článek

Třiatřicetiletý Federer ztratil na probíhajícím US Open jediný set. Není proto divu, že oplývá výbornou náladou a má i chuť na vtipné scénky.

Během volného dne piloval pod dohledem svého kouče Severina Lüthiho podání a svým fanouškům, kteří jeho trénink se zájmem sledovali, předvedl několik bizarních servisů. Stylem provedení sice profesionálního tenistu příliš nepřipomínal, své příznivce ale v každém případě pořádně rozesmál.

Zda si Federer udrží výtečnou náladu i o víkendu, se teprve uvidí. Jisté je, že ho v noci čeká boj o semifinále proti Francouzi Gaëlu Monfilsovi. Pokud Švýcar uspěje, narazí v dalším kole buď na Marina Čiliče, nebo Tomáše Berdycha.

Postoupí Švýcar Roger Federer přes Francouze Gaëla Monfilse do semifinále US Open?
Ano
92,6 %
Ne
7,4 %
Celkem hlasovalo 3829 čtenářů.

Reklama

Související témata:
Baletka