Hlavní obsah

OBRAZEM: Williamsová zářila po US Open i na módním molu. Na přehlídku dorazila i kamarádka Wozniacká

New York

Bezprostředně po tenisovém US Open jeho staronová šampiónka Serena Williamsová zářila v New Yorku na zcela jiném místě - módním molu. Dvaatřicetiletá Američanka a nově majitelka už osmnácti grandslamových titulů poprvé v rámci newyorského týdne módy představila svoji kolekci.

Foto: Bebeto Matthews, ČTK/AP

Americká tenistka Serena Williamsová vystupuje na módní přehlídce.

Článek
Fotogalerie

V první řadě na úterní přehlídce seděla i poražená finalistka z US Open a velká kamarádka Williamsové Dánka Caroline Wozniacká či vlivná editorka módního časopisu Vogue Anna Wintourová. "Myslím, že to bylo úžasné. Moc se mi její modely líbí, zvlášť ty s leopardím potiskem," řekla Wozniacká.

Velká milovnice módy Williamsová přiznala, že myšlenky na blížící se přehlídku se jí honily hlavou během celého dvoutýdenního grandslamu, ale zároveň pro ni byly rozptýlením z tenisových zápasů. Vybírala modelky, dolaďovala detaily.

Na molu jen dva dny po zisku už šesté trofeje z US Open sklidila s kolekcí pro síť Home Shopping Network (HSN) bouřlivý aplaus. "Užila jsem si to, snad i vy všichni," řekla. Velké kamarádce Wozniacké nyní oplatí návštěvu v listopadu v New Yorku, až se dánská tenistka postaví na start tamního vyhlášeného maratonu.

Reklama

Související témata: