Hlavní obsah

Sestry Williamsovy budou mít vlastní reality show

Zatímco v české kotlině se televizní diváci na útok takzvaných reality show teprve chystají, ve Spojených státech už je to dávno zaběhnutý fenomén a vyzkoušelo se už leccos. Tentokrát se svojí vlastní reality show přicházejí dokonce slavné tenisové sestry Williamsovy. Pořad s pohledem do jejich soukromí by se měl jmenovat Venus a Serena: For Real.

Článek

Nová televizní série by měla mít celkem šest dílů. Kamery přitom budou sourozeneckou dvojici sledovat při společných chvilkách s rodinou a přáteli a nechají také nahlédnou do jejich tenisového tréninku či jiných sportovních aktivit a dalších jejich koníčků.

"Měla jsem k tomu nápadu docela výhrady, ale nakonec bylo snazší do toho jít než odmítnout," vysvětlovala Venus Williamsová pohnutky, proč se sestrou rozhodly poněkud odkrýt své soukromí.

Zároveň si je vědoma, že pořad může vyvolat mnoho nepříjemností, a to především mezi ostatními tenistkami, kde sestry Williamsovy nepatří mezi oblíbené. "Ostatní tenistky z pořadu asi nebudou nadšené. Mnoho z nich nás nemá rádo a může se stát, že jich nyní pravděpodobně ještě přibude," dodala poslední vítězka Wimbledonu pro magazín People.

Reklama