Hlavní obsah

Hewitt se oženil s herečkou Cartwrightovou

SYDNEY

Australský tenista Lleyton Hewitt se oženil s herečkou Rebekou Cartwrightovou, s níž čeká dítě. Velkolepý obřad za účasti 180 pozvaných hostů se konal ve středu v severním foyer věhlasné budovy opery v Sydney.

Článek
Fotogalerie

Na čtyřiadvacetiletého ženicha a o tři roky mladší nevěstu čekaly v přístavu davy fanoušků, kteří však odešli zklamaní. Oba snoubenci totiž přijeli odděleně a okamžitě zamířili do podzemních garáží. Aby měli zaručené soukromí, hlídala budovu policie a místo obřadu bylo zakryto bílými plachtami.

Mezi svatebními hosty nechyběly významné osobnosti australské tenisové i televizní scény. Z australských tenistů svému krajanovi přišli popřát hodně štěstí mimo jiné John Newcombe, Todd Woodbridge a Wayne Arthurs.

Už jako manželé se Hewitt a jeho vyvolená, která se proslavila účinkováním v televizním seriálu Home and Away, vydali na plavbu po přístavu. Oslava pak pokračovala v zoologické zahradě, kde novomanželům zpěvák John Farnham zazpíval serenádu.

Aktuálně druhý muž světového žebříčku byl ještě loni v říjnu zasnoubený s belgickou tenistkou Kim Clijstersovou. Pak však jejich vztah po necelých pěti letech skončil a Hewitt začal chodit s populární herečkou Cartwrightovou.

O ruku ji požádal po šesti týdnech vztahu hned po prohraném finále na lednovém Australian Open a v květnu vyšlo najevo, že jeho nastávající je těhotná. Pro rodinu Hewitt koupil luxusní dům u jedné z pláží na severu Sydney.

Reklama