Hlavní obsah

Serena Williamsová se na úvod roku nenudí. Stihla reklamu na podprsenky i rozlámat raketu

Praha

Světová tenisová jednička Serena Williamsová sice letos ještě neodehrála ani jeden zápas na turnajích WTA, ale i tak byla ve sportovních médiích dost vidět. Jedna z hlavních favoritek pro blížící se Australian Open si připsala nečekané porážky, na kurtu předvedla i klasický výbuch vzteku a blýskla se také coby komerční hvězda.

Serena Williamsová v reklamě.

 
Článek

Serena Williamsová vzteky rozmlátila na kurtu raketu.

Nejlepší hráčka současnosti se zúčastnila exhibičního Hopmanova poháru, kde ji dělil opravdu kousek od porážky s českou tenistkou Lucií Šafářovou. V Perthu pak nestačila na Kanaďanku Eugenii Bouchardovou i Polku Agnieszku Radwaňskou.

Svět ale oblétl zejména další její emoční výlev, když ve finále proti Polsku při rozhodující smíšené čtyřhře rozlámala raketu po zkaženém nabíhaném úderu u sítě. Ale ani ventilace emocí nepomohla. Po boku Johna Isnera ve čtyřhře podlehla Radwaňské s Janowiczem, kteří slavili titul na úkor Američanů.

Chuť si tak mohla spravit alespoň na poli módy a reklamy. V novém klipu je ústřední tváří při propagaci sportovních podprsenek. „Teď už můžu kontrolovat to, co se odráží kolem mě," nabádá tenisová hvězda v reklamě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články