Hlavní obsah

Už žádné otázky na toto téma! Sestry Williamsovy tajily, proč nenastoupily do deblu

Melbourne

Obvykle se na kurtu dobře baví, když se jejich soupeřky hroutí pod přívalem dělových úderů. Tentokrát se ale sestry Williamsovy dobrovolně zřekly možnosti ovládnout čtyřhru na tenisovém Australian Open. Důvod? Ten z nich nikdo nevypáčil.

Foto: Profimedia.cz

Serena (vpravo) a Venus Williamsovy.

Článek

Serena Williamsová ve Wimbledonu při čtyřhře

Serena s Venus mají doma třináct společných grandslamových titulů z deblu, v Melbourne ale na trofej rezignovaly. „Podle pravidel nemusíme uvést důvod odstoupení, takže bych zůstala při tom," oznámila starší ze sourozenecké dvojice, čtyřiatřicetiletá Venus Williamsová.

Velké vedro, které obvykle v Austrálii v lednu panuje, za to však údajně nemohlo. „Bylo teplo, ale ne zase takové, jaké být mohlo," mlžila Williamsová. „A už žádné další otázky na toto téma..."

Loni ve Wimbledonu předvedla její sestra Serena při deblu podivné představení, při němž se dezorientovaně motala po kurtu, podání nebyla schopná dostřelit k síti a nakonec záhadné extempore utnula skrečí. „Ne, nebyla jsem opilá, ani zdrogovaná. Ani těhotná, i když to bych si přála," reagovala později světová jednička. „Prostě mi nebylo dobře a měla jsem v ten den zůstat v posteli. To je vše," dodala.

Spekulace se tak teď znovu týkají čtyřhry, i když se v ní nakonec vůbec neobjevila. „Venus to řekla za nás obě, není třeba nic dodávat," neprozradila příčinu Serena.

Reklama