Hlavní obsah

Tenisové krásky pózovaly v šatech. Šarapovové, Kvitové a spol. to slušelo

Londýn/Praha

Krásnými ženami v úchvatných šatech se to ve čtvrtek večer v londýnské čtvrti Kensington jenom hemžilo. Nejlepší tenistky světa před startem Wimbledonu dorazily na párty pořádanou před travnatým grandslamem a rozhodně bylo na co koukat. Zabodovala i úřadující šampiónka na dvorcích All England Clubu Petra Kvitová se svými modrými minišaty.

Světové tenistky se představily před Wimbledonem na party v Londýně Video: Reuters

 
Článek

Nasazená dvojka překonala v tomto týdnu nachlazení, zase se vrátila k tréninku, a dorazila i na slavnostní událost do Roof Gardens. A že to Kvitové slušelo! „Ale já už se hlavně těším, až tady znovu nastoupím na kurt. Vybaví se mi spousta krásných vzpomínek z minulosti a udělám všechno pro to, aby to zase byl z mé strany dobrý turnaj," řekla Kvitová, která Wimbledon kromě loňska ovládla i v roce 2011.

Na večírku však nebyla jedinou českou zástupkyní. Spolu s ní se ukázaly i Lucie Šafářová, Karolína Plíšková a Andrea Hlaváčková. Největší pozornost ovšem na sebe strhávala svými elegantními šatičkami Ruska Maria Šarapovová. Šaty s dlouhým rozparkem zase předvedla Srbka Ana Ivanovičová, jež s sebou vzala i partnera, německého fotbalistu Bastiana Schweinsteigera.

Reklama