Hlavní obsah

V úterý se začnou prodávat vstupenky na finále Fed Cupu s Ruskem

V úterý ve 12:00 začne předprodej vstupenek na listopadové finále Fed Cupu mezi tenistkami České republiky a Ruska. Utkání se hraje 14. a 15. listopadu v pražské O2 areně, lístky se budou prodávat v síti Ticketportal.

Foto: Petr Horník, Právo

Lucie Šafářová zvedá trofej pro vítězky Fed Cupu, o kterou se zasloužila společně s Petrou Kvitovou.

Článek

Cena víkendové vstupenky na pět zápasů na dolní tribuny bude stát 3990 korun, do horního prstence arény na dlouhé strany podél kurtu 1790 korun. Jednodenní vstupenky na krátké strany horního prstence budou stát 550 korun na sobotu a 650 na neděli. Dvoudenní vstupenka na krátké strany horního prstence bude stát 990 korun.

"Víkendové české finále v New Havenu a pohled na aktuální žebříček, kde Petra (Kvitová) je čtvrtá, Lucka (Šafářová) šestá a Karolína (Plíšková) osmá, jsou tou nejlepší pozvánkou pro diváky, kteří, jak pevně věřím, opět O2 arenu vyprodají a připraví nezapomenutelnou a jinde nenapodobitelnou atmosféru," uvedl v tiskové zprávě kapitán fedcupového týmu Petr Pála.

V sobotu 14. listopadu začne program zahajovacím ceremoniálem ve 13:45, v neděli je začátek první dvouhry ve 12:00. České tenistky se v domácím prostředí pokusí získat po triumfech v letech 2011, 2012 a 2014 čtvrtý titul během pěti ročníků.

Reklama

Související témata: