Hlavní obsah

Luxusní bydlení s bazénem na střeše berou deblistky jako odměnu

Singapur

Dva dny volna měly deblistky Lucie Hradecká s Andreou Hlaváčkovou na tenisovém Turnaji mistryň, před dnešním zápasem si tak v Singapuru mohly vyzkoušet i jedinečný bazén na střeše hotelu.

Foto: Petr Horník, Právo

Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká (vpravo).

Článek

Terasa Marina Bay Sands, jednoho z nejdražších hotelů světa, je v 57. patře ve výšce 200 metrů. Hrana bazénu, do kterého mají přístup jen ubytovaní, je prosklená a výhled, pokud není smog, je úžasný. "Střešní bazén je ikonický a bylo to první místo, kam jsem se šla podívat, když jsme sem dorazily," řekla Hlaváčková.

Vodu v bazénu vyzkoušela také Hradecká. Večer jí bylo při delším pobytu trošku chladno. "Ale na druhé straně jsou vířivky a výhled na osvětlenou botanickou zahradu a na vodu byl večer lepší než bazén," řekla třicetiletá tenistka.

Ojedinělé je pro nejlepších osm hráček dvouhry a osmičku párů ve čtyřhře i samotné ubytování. Pokoje jsou krásné a prostorné. "To není pokoj, to je pomalu byt. Je tam ložnice, obývák, velká koupelna a výhled na obě strany. Za letošek to je moje nejlepší bydlení," uvedla Hradecká. "Je to za odměnu," dodala Hlaváčková.

I další servis je pro hráčky na Masters výjimečný. "Je to na jedničku s hvězdičkou," komentovala Hradecká vstřícnost pořadatelé, kteří jim všechno donesou. Míče i ručníky na kurt, vyprané věci do šatny. Jídlo dostanou i po půlnoci, když skončí na kurtu pozdě.

"Užíváme si to. O účast jsem strašně moc bojovaly a nebylo to jisté do poslední chvíle. O to víc nás teď nadchlo a vážíme si toho," řekla Hlaváčková.

Reklama

Související témata: