Hlavní obsah

Tváří v tvář zloději. Serena Williamsová zvládla i tenhle souboj

New York

Že na tenisových kurtech na ni soupeřky většinou jen marně hledají recept, je známá věc. Díky výjimečné fyzické konstituci si Serena Williamsová ale dovede poradit ve svízelných situacích i v běžném životě. Dokladem budiž čerstvý případ, kdy americká světová jednička s přehledem vyřešila krádež svého mobilního telefonu bez jakékoli cizí pomoci.

Foto: Profimedia.cz

Serena Williamsová na US Open.

Článek

K incidentu došlo v jedné čínské restauraci, kam mladší ze sesterského dua Williamsových zavítala na večeři. Neznámý muž vedle ní nejprve dlouho postával, potom jí v nestřeženém okamžiku odcizil z křesla mobil a chvatně opouštěl lokál. Světová jednička však lupiče brzy dostihla.

„Upaloval pryč, ale já jsem byla rychlejší," popsala 34letá vládkyně tenisu příhodu na svém facebookovém účtu, pod nějž už připojilo lajk více než 100 000 uživatelů. „Nevzal jste mi nedopatřením můj mobil?" zeptala se, když pobertu na chodníku dostihla. Ten si uvědomil svoji bezvýchodnou situaci a kapituloval. S omluvným "asi jsem vzal špatný telefon" odcizený přístroj majitelce vrátil.

Majitelka 21 grandslamových titulů uzavřela předčasně letošní sezónu kvůli vážným problémům s kolenem, nestartovala ani na nedávném prestižním Turnaji mistryň. Ani to však její výsadní pozicí v žebříčku WTA neotřáslo. S převahou a nadhledem zvládla i neobvyklou příhodu v restauraci, za což si po návratu od přítomných hostů vysloužila potlesk na otevřené scéně.

„Jestli jsem Superhrdinka? Vlastně jo, jasně! Jsem rychlá, pružná, silná, mám skvělé tělo, vůdčí schopnosti i sex-appeal," pochválila se královna světového tenisu na Facebooku pod fotografií v kostýmu Superženy.

Reklama

  Bejlek - Blinkovová dnes 17 : 00
20240424T17 : 00:00+0200
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek vs. Blinkovová
Bejlek
Blinkovová