Hlavní obsah

Karolíno, miluji tě! Já víc! Přetahovali se o Plíškovou v Austrálii během čtyřhry

Perth

Čeští tenisté Karolína Plíšková a Jiří Veselý na exhibičním turnaji smíšených dvojic v australském Perthu sice do finále nepostoupili, ale minimálně v závěrečném zápase si alespoň užili dost legrace. V centru pozornosti byla především česká hvězda.

Karolínu Plíškovou v Perthu milují.

 
Článek

Už před posledním duelem mezi Českem a USA bylo jasné, že ani jeden z týmů nemůže postoupit, protože první místo už si pojistila Ukrajina. Zejména závěrečný mix mezi Veselým s Plíškovou a párem Jack Sock, Vicky Duvalová se už nesl v hodně uvolněné atmosféře.

Za stavu 5:5 se na kurtu strhla slovní přetahovaná o českou reprezentantku, kterou spustil jeden z fanoušků v hledišti. „Karolíno, miluji tě!" zvolal příznivec do ticha v době, kdy se Plíšková připravovala na servis.

Američan Sock na druhé straně bleskově zareagoval: „Já víc!" Pak následovali další reakce fandů. Vyznání hned z několika stran českou tenistku viditelně pobavilo. Nicméně český pár nakonec čtyřhru prohrál v supertiebraku a s Perthem se tak loučil porážkou.

Plíškovou však premiérová účast na Hopman Cupu celkově potěšila, jako příprava na následující turnaje v Sydney a hlavně Australian Open účel splnila. „Jsem spokojená s každým zápasem, který jsem tady odehrála. Každý byl důležitý," pochvalovala si aktuálně jedenáctá tenistka světa.

Reklama