Hlavní obsah

OBRAZEM: Barevné kostky, bundy, Djokerův knír. Tón pařížské módě ale udávají zebry

Nejenom tenisem od neděle oslňují světové hvězdy v Paříži. Během grandslamového Roland Garros je k vidění hned několik módních novinek, jež výrazně ovlivní oblečení na kurtech v příštích měsících. Nejvýraznějším výstřelkem jsou motivy s černými a bílými pruhy, protagonistou stylu á la zebra je také česká jednička Tomáš Berdych.

Foto: Pascal Rossignol, Reuters

Tomáš Berdych při utkání prvního kola French Open s Vaskem Pospisilem z Kanady.

Článek
Fotogalerie

Zebry, kam se podíváš. Kdo nevyznává černé a bílé pruhy, není v Paříži zkrátka in... Tomáš Berdych si v minulosti v extravagancích liboval. Pruhované triko ve stylu argentinské fotbalové reprezentace či květovaný vzor připomínající havajskou košili, to bylo jeho. Před letošní sezónou ovšem změnil dodavatele sportovního vybavení a zatím hrál v modelech velmi umírněných.

V Paříži už je Berďa zase propagátorem módní tenisové revoluce. Hráči a hráčky mají ve stylu zebra nejen trička, ale také doplňky jako potítka či kšilty.

Úvod turnaje poznamenal déšť, takže ke slovu přišly i lehké bundy. Když počasí dovolí, slunce zase svítí na barevné kostky a další důmyslné barvené kombinace.

Na tréninku před turnajem se pořádně rozparádil Srb Novak Djokovič. Zahrál si nejen na violu, nalepil si také falešný knír a na hlavu narazil legionářský baret. Jak se vám líbí...?

Reklama

Související témata: