Hlavní obsah

Příliš sexy? Jako striptérky? Šaty se vyhrnují vysoko, to je na Wimbledon moc

Londýn

Až na tu bílou je všechno špatně. Oblečení, které firma Nike připravila pro tenistky na Wimbledon, bylo shledáno jako poněkud závadné a musí projít úpravou. Tu hráčkám společnost slibuje v domě hned vedle areálu, kde to od pondělka vypukne.

Foto: Sport.cz

Britka Katie Boulterová v kvalifikaci Wimbledonu.

Článek
Fotogalerie

Servis, jak se ukázalo už v kvalifikaci, je pro hráčky hodně ošemetným úderem. Nové šaty při něm vyletí hodně vysoko, odhalují záda, břicho...

Konzervativní pořadatelé se vyjádřili, že jim to zase až tak nevadí, že pro ně hlavní bílá barva. A tahle podmínka byla dostatečně splněna. Přesto některá média, kupříkladu německý Bild, zmiňují, že oblečení je až příliš sexy. A hráčky mnohým připomínají striptérky.

Dá se očekávat, že v mailu zaslaném hráčkám slibovaná úprava poněkud zkrotí vyhrnující se šatičky. Lucie Hradecká k nim už raději oblékla legíny.

Problém ovšem je nejen s tím, že šaty mohou odhalovat více, než by bylo pro prostředí Wimbledonu vhodné. „Vadí při hře," postěžovaly si na poletující róbu některé tenistky.

Ve Wimbledonu letos bude chybět potrestaná ruská kráska Maria Šarapovová, šaty však byly nachystány i pro ni. Jak by se v nich vyjímala?

Reklama

Související témata: