Hlavní obsah

Takhle se Šarapovová ohání pěstmi. V boxerských rukavicích vypouští vztek

I přes snížení trestu za užití dopingu si na další start v profesionálním tenisu musí ruská hvězda Maria Šarapovová ještě počkat, ale v mezičase se rozhodně nenudí. Dokonce začala koketovat i s dost nečekaným sportem.

Maria Šarapovová boxuje

 
Článek

Tenisové turnaje má sice až do 26. dubna zakázané, to ale neplatí o její aktivitě na sociálních sítích, kde chrlí s pravidelnou kadencí informace o svých mimotenisových aktivitách. A jde opravdu o pestrou škálu činností.

Od diskuzí a studiu na Harvardu přes byznys kolem vlastní značky cukrovinek. Kromě toho všeho se ale často chlubí svojí láskou k boxu, který alespoň v tréninkové podobě sama provozuje. S fanoušky se pochopitelně dělí o momentky z tělocvičny.

Už před startem US Open, na němž samozřejmě chyběla, publikovala své první video s podtitulkem. „Krocení vzteku v nedělním odpoledni". O víkendu vydala další sérii černobílých fotek s boxerskými rukavicemi.

Ke kontaktním sportům má nyní evidentně velmi blízko. Spolu třeba s bývalou světovou jedničkou Serenou Williamsovou nedávno investovala do UFC, nejsledovanější soutěže MMA v oktagonu.

Reklama