Hlavní obsah

Cibulková se slunila, předváděla v prádle a roztočí to i se Štěpánkem

Bratislava

Už to k vidění asi někde bylo, ale i tak to lze považovat za vcelku podivuhodnou až jedinečnou záležitost. Hodnou právě exhibice, jaká se dnes uskuteční v Bratislavě. Dominika Cibulková, která triumfem na Turnaji mistryň v Singapuru před pár dny pobláznila tenisové Slovensko, si s hosty v Bratislavě zahraje i zcela nezvykle.

Foto: Edgar Su, Reuters

Slovenská tenistka Dominika Cibulková na Turnaji mistryň v Singapuru.

Článek

„Organizátoři považují za vrchol šestihru," píší slovenská média poněkud neurčitě. Dění na kurtu ovšem klasicky odstartuje Cibulková se Švýcarkou slovenského původu Belindou Bencicovou.

Po nich se v championship tie breaku ukážou na kurtu Dominik Hrbatý a Radek Štěpánek. Pro závěrečný boj doplní obsazení kurtu šoumeni Yannick Noah a Mansour Bahrami. Lze asi čekat různé varianty mixu. Nebo snad jakýsi grupen tenis?

„S Belindou máme dobrý vztah, bude to příjemné utkání. Velmi se těším na čtyřhru s klukama, ti to asi roztočí víc," vyjádřila se Cibulková, která se domů vrátila po dnech volna na Maledivách.

Domovské zemi se momentálně snad nejsledovanější slovenská sportovkyně připomínala na dálku v plavkách i ve spodním prádle.

Teď ji diváci uvidí znovu na kurtu.

Reklama

Související témata: